CNMI 2021

Va asteptam!

CNMI 2021

CONGRESUL NATIONAL DE MEDICINA INTERNA,
editia XXI

CUVANTUL PRESEDINTELUI SRMI


Stimati colegi,

Comitetul Director al Societăţii noastre a decis organizarea Congresului Naţional de Medicină Internă în 2021, în perioada 2-5 iunie. Congresul ocupă un loc special în activitatea Societăţii şi s-a bucurat întotdeauna de aprecierea membrilor societăţii, dar nu numai, devenind o activitate de tradiţie şi fiind una din cele mai urmărite şi apreciate reuniuni medicale din ţară. Desigur, organizarea electronică ne privează de plăcerea revederii multor prieteni dintre participanţi (sau ne permite numai revederea pe ecran), dar cu toate acestea plăcerea activităţii comune rămâne.

Luna iunie a fost aleasă deoarece Congresul din 2020 a fost organizat în luna octombrie şi a organiza un congres la mai puţin de 6 luni distanţă, ar fi foarte dificil.

În numele Comitetului Director adresez tuturor colegilor invitaţia de a participa la Congresul de anul viitor şi rugamintea de a ne trimite începand cu 15 februarie şi până la 15 aprilie 2021 propunerile de conferinţe, mese rotunde şi simpozioane, precum şi lucrările originale şi prezentarile de cazuri clinice pe care doresc să le susţină în cadrul acestui Congres. Selecţia va fi făcută ca şi în anii precedenţi şi vom încerca să satisfacem toate cererile ce ne vor fi prezentate.

Vă multumesc tuturor şi vă doresc multă sănătate şi succes, precum şi un An Nou cât mai bun!

Prof. Dr. Ion Bruckner
Presedinte,
Societatea Romana de Medicina Interna.

Comitetul Științific


Prof.  Dr.  Daniela  Bartoş

Prof. Dr. Cristian Baicus

Prof.  Dr.  Dan  Dumitraşcu

Prof.  Dr.  Carmen  Fierbinţeanu- Braticevici

Prof.  Dr.  Cătălina  Arsenescu Georgescu

Sef lucrari Dr.  Adriana  Gurghean

Dr. Ciprian Jurcut

Sef lucrari Dr. Ilinca Savulescu-Fiedler

Conf. Dr. Denisa Predeteanu

Prof.  Dr.  Minerva  Muraru

Prof. Dr. T. Nanea

Conf.  Dr.  Laurenţiu  Nedelcu

Prof. M. Penescu

Conf. Dr. Paul Porr

Prof.  Dr.  Ciprian Rezus

Prof. dr. G. Ungureanu

TAXE
INSCRIERE

TAXE PRECONGRES

TAXE CONGRES

Medic primar/ specialist 75 lei 200 lei
Medic rezident/ pensionar 50 lei 100 lei

Pentru inscrierea medicilor rezidenti este necesara transmiterea prin fax sau e-mail
a unei copii a carnetului de rezident.

Avantajele unui webinar

În contextul restricțiilor actuale impuse de pandemia COVID-19, Ella Congress s-a adaptat noilor condiții, transferând întreaga activitatea în mediul online.

  • Adoptarea CISCO WEBEX Events- o platformă de videoconferință ultramodernă,  oferă soluții tehnice de ultimă oră pentru cele mai exigente cerințe:
  • peste 1000 de utilizatori simultan;
  • rețea de servere performante și internet de mare viteză, condiții absolut necesare unui eveniment de succes;
  • posibilitatea utilizării și implementării unor aplicații ca Outlook, Google Drive, Office 365;
  • facilități unice pentru videoconferințe și webinarii: Powerpoint Screenshare, laser pointer, adnotări, acces la secțiunea Q&A prin transmiterea de întrebări panelului de vorbitori, generarea de chestionare către participanți (asemănătoare televoting-ului tradițional) și afișarea rezultatelor în timp real.

 

  • Generarea de rapoarte post-eveniment (număr de participanți, durata accesării platformei, date de contact).
  • Posibilitatea înregistrării conținutului video pentru a putea fi accesat ulterior.
  • Conectarea platformei de web conference prin serviciu de live stream la un canal de Youtube Live sau Facebook live pentru a spori accesibilitatea evenimentului în zona online.
  • Păstrarea canalelor de comunicare online pre și post eveniment: platformă de transmitere newslettere ce folosește servicii și servere Amazon, soluții de mesagerie mobilă, de tipul Grup Mesaje Scrise, cu posibilitatea de transmitere a până la 2000 de mesaje tip SMS per campanie.
  • Gestionarea participării la eveniment prin aplicații web cu facilități de plată on-line, generarea automată de diplome de participare, stocarea în baze de date.