Revista de Medicină Internă
01.07 - 31.12.2022

Revista MEDICINA INTERNĂ, editată de Societatea Română de Medicină Internă, apare sub acest nume din anul 2004. 
Este revista oficială a Societății Române de Medicină Internă și are un caracter pur științific. 

Editată sub patronajul Societății Române de Medicină Internă, revista se adresează medicilor interniști, celor din specialitățile conexe, dar și tuturor celorlalți medici pasionați de medicina internă. Are 4 aparitii pe an și se tipărește într-un tiraj de 3000 de exemplare. 

Comitetul redacțional, format din nume prestigioase ale medicinii românești și internaționale, în frunte cu Acad. Prof. Dr. Leonida Gherasim, Prof. Dr. Ion Bruckner, asigură calitatea deosebită a conținutului științific al revistei. Din cuprinsul revistei fac parte rubrici precum: LUCRARI ORIGINALE, CUM TRATĂM?, LEGISLATIE MEDICALĂ, PREZENTARE DE CAZ, ACTUALITATE, INSTRUCTIUNI PENTRU AUTORI. Revista se distribuie tuturor membrilor Societatii Romane de Medicină Internă .


Taxe

Servicii Taxe
publica articol
valab. de la 29.03.2024
0 RON

INSCRIE-TE

Inscrierile se fac pe platforma de evenimente medicale MedixHost prin click pe buton ÎNSCRIERE. MedixHost reunește toate evenimentele medicale organizate de Ella Congress & Events până în prezent pentru partenerii nostri medicali / societati medicale. Puteti sa va conectati la platforma MedixHost astfel:

  • Dacă aveți cont deja creat folositi datele de acces cu email (la care primiti frecvent invitatii de participare la evenimentele SRMI) și parola stabilită inițial;
  • Dacă nu vă amintiți parola, folosiți linkul de resetare a acesteia (vezi meniul colț dreapta sus LOGIN / AI UITAT PAROLA?);
  • Prin crearea unui cont nou pe platforma MedixHost – meniu dreapta sus CONTUL MEU / CONT NOU.

DE CE MEDIXHOST?
MedixHost faciliteaza înregistrarea și participarea la evenimente, dar și accesul la documentele asociate acestora (diplome, puncte EMC sau facturi) și la arhiva cu înregistrările video ale evenimentelor.

Sponsori

Parteneri

CONTACT

S.C. Ella Traveland SRL

Str. Constantin Noica nr. 134, Parter, Ap 1 Sector 6, București, România
+0040 21 3156511
Email: office@ella.ro